Verkrijgbaar op www.vrieswinkel.nl heeft een diameter van 25 centimeter met een gewicht van 270 gram. Deze bodem is een absolute winnaar en als uitstekend bevonden door verschillende glutenvrije bloggers/vloggers en de consumenten met coeliakie. Ze zouden zo door kunnen gaan voor een nieuwgebakken pizza uit de houtoven. Daarnaast is het nog eens lactosevrij. Hierbij tref je de testresultaten van onze food bloggers:Gluten-en Lactosevrije Kookkunst en Maak het Glutenvrij.
Bevroren glutenvrij dieetproduct, te consumeren na het bakken
Water, rijstmeel, rijstzetmeel, zonnebloemolie, tapiocazetmeel, aardappelzetmeel, maïszetmeel, biergist, suiker, zout, johannesbroodpitmeel, dextrose, verdikkingsmiddel: E464, bloem guarzaden, bietenvezels, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren.
Geproduceerd in een fabriek waar men eieren, soja, melk, noten, sesamzaad, lupinen en daarvan afgeleide stoffen gebruikt
OVEN: laat de pizzabodem 20 minuten ontdooien en breng het op smaak. Verwarm de oven voor op 220C°, zodra deze temperatuur bereikt is, Plaats de bakplaat iets onder het midden van de oven en bak het in 10 minuten gaar.
Om brandwonden te voorkomen, laat het product even in de oven rusten voordat u het aanraakt.
© 2024 www.italianmarket.nl - Powered by Shoppagina.nl