Verkrijgbaar op www.vrieswinkel.nl. Met de glutenvrije Millefoglie Bladerdeeg van 500g kun je eindeloos variëren met hartige en zoete hapjes. Denk bijvoorbeeld aan appelflappen, kaasstengels en gevulde hapjes. De verpakking is qua formaat en gewicht groter dan het gemiddelde aanbod op de glutenvrije markt.
glutenvrij TARWEZETMEEL, rijstzetmeel, water, plantaardige margarine (palmgroenteoliën en SOJAbonen, water, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; zout, conserveermiddel: kaliumsorbaat, zuurteregelaar: citroenzuur; aroma’s, kleurstof: betacaroteen), rijstmeel, aardappelzetmeel, zonnebloemolie, verdikkingsmiddelen: guarpitmeel, dextrose, E464; emulgator: SOJAlecithine; zout, aroma’s.
Kan sporen bevatten van: eieren, melk, noten (pistache, amandel), sesamzaad, lupine
Ontdooi het product in de magnetron gedurende 3 minuten of ontdooi het bladerdeeg eerst 5 tot 10 minuten op kamertemperatuur. Na de voorbereiding van jouw favoriete gerecht bak 20 minuten in de oven bij 180 °C of gedurende 15 minuten bij 210 °C af.
© 2024 www.italianmarket.nl - Powered by Shoppagina.nl